Zöldség-gyümölcs kiszállítás éttermek, szállodák részére

Kedves leendő partnerünk, a Gyöngy Kristály Group Kft. egy piaci rést felfedezve foglalkozik zöldség-gyümölcs kiszállítással éttermek, szállodák részére.

Vállalkozásunk hatékonyan kiterjesztette a tevékenységét a teljes körű ellátás irányába.

Megrendelőinknek garantáljuk a legjobb kiszervezési lehetőséget és a legmagasabb színvonalú kiszolgálást.

Cégünk kellőképpen tőkeerős magyar vállalkozás, magyar, import termékekkel. Képesek vagyunk stabil szolgáltatást nyújtani, ütőképes kis csapattal a vevők igényeihez igazodva.

Célunk, olyan partnerbázist létrehozni, amely egy egész térségnek képes lefedni a speciális igényeit és képes kiaknázni a magas szintű üzlet összekapcsolásból származó előnyöket, illetve azt megosztani a legjobb partnereivel. Dinamikus fejlődésünk annak köszönhető, hogy a

  • zöldség (konyhakész tisztított zöldség)
  • gyümölcs (friss,aszalt, kandírozott),
  • fűszernövények,
  • magvak, szárazáru,

rendelésen kívül nem egyszerűen beszállítunk, hanem partneri együttműködést alakítunk ki, bármilyen különleges igényt is kielégítünk, ritkaságok, különlegességek.

A Gyöngy Kristály Group Kft. elsődleges fontosságúnak tekinti a zöldség-és gyümölcs szállítást a legmagasabb szintes végezni, melyet a partnereink is tovább kommunikálhatják a vevőik felé, hogy csakis kiváló minőségű alapanyagokat használnak, kiváló minőségű beszállítóktól. Ezen dokumentumokat megfelelő formában prezentálva átadjuk a partnereinknek mellyel ők is presztízst és vevői elismerést válthatnak ki saját üzletükben.

Árajánlatkérés folyamata:

Egyedi árajánlatot készítünk, minden vevőnk részére egyedi formában 24 órán belül.

Egyedi kérésre minta kosarat készítünk, ezzel kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot!